Reisinspiratie opdoen + winactie

Volgens mij kunnen we in november allemaal wat extra (reis)kriebels gebruiken. Am I right? Mijn advies: wacht niet op het nieuwe jaar om een volgend reisavontuur te plannen. Want het is nu dé tijd van het jaar om inspiratie op te doen. Met dagdromen over idyllische stranden haal je meteen ’t zonnetje in huis! Lees hier tips om je reisplannen wakker te schudden én hoe je een dosis inspiratie kunt winnen.

Waar doe je reisinspiratie op?

De continue drang om nieuwe bestemmingen te ontdekken en avonturen te beleven, dat is precies wat ik ervaar. Hoe meer ik reis, hoe meer ik besef hoeveel er nog te ontdekken valt. Mijn travel bucketlist wordt alleen maar langer maar de rode draad is duidelijk: het afvinken van mooie en ongerepte plekken die ik nog niet heb bezocht.

Vaak krijg ik de vraag waar ik geïnspireerd raak voor mijn reizen. Social media, vooral Instagram en Pinterest, reisblogs en tips van andere gepassioneerde reizigers hebben me op de mooiste plekken gebracht. Ook vind ik het heerlijk om eindeloos te bladeren in een reismagazine. Zo reis ik met veel plezier, thuis vanaf de bank, met Columbus Travel mee naar ‘wegdromers’ buiten de gebaande paden. Voor je beeldvorming: Columbus Travel staat synoniem voor off the beaten track reisverhalen en schitterende fotografie van de meest uiteenlopende plekken over de hele wereld. Het mooiste van Columbus Travel? Ze slaan rechtsaf, waar een ander naar links gaat. Big like! Want hier maakt ondergetekende zich ook (graag) schuldig aan.

Winactie Columbus Travel
Wil jij ook de wanderluster in jezelf naar boven halen? Goed nieuws, want ik geef 3x een abonnement op Columbus Travel weg! Doe je mee?

Wat moet je doen om kans te maken op een Columbus Travel abonnement? 
1. Volg Diary of Di op Instagram
2. Stuur een e-mail aan info@diaryofdi.com met als onderwerp ‘Winactie Columbus Travel’.

Meedoen kan t/m 24 november 2019. De winnaars ontvangen een e-mail. Good luck! *winactie gesloten*

Niet gewonnen? No worries, ik heb alsnog een unieke aanbieding voor je zodat je geen reisinspiratie mis hoeft te lopen. Bestel nu een abonnement op Columbus Travel (3 nummers voor 15,-) en je krijgt een abonnement cadeau. Perfect om rond de feestdagen een andere reisliefhebber gelukkig te maken!

Wat is jouw favoriete manier om reisinspiratie op te doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.