Photo Diary Rotterdam III

De lente is begonnen! De tijden van terrasjes, picknicken in het park en festivalletjes pakken. Love it! Maar ook in de wintermaanden was er in Rotterdam genoeg te beleven. In deze blog zie je Rotterdam through my lens: veel foto’s en weinig woorden. Kijk je mee naar de nieuwe photo diary die ik de afgelopen maanden bijhield?

Photo diary Rotterdam

Geen zin om je eigen ontbijtje te maken? In Rotterdam zijn er super veel leuke plekken waar je lekker kunt ontbijten. En eindelijk is er de eerste echte, Rotterdamse yoghurtbar. Ricky’z bewijst dat keuzestress ook erg lekker kan zijn!

Internationaal Film Festival Rotterdam wil ik geen jaar missen. Ik probeer altijd een paar films mee te pakken.

Lost in new.

‘Niks hier is een brug te ver’, las ik op de Willemsbrug. Typisch Rotterdams.

Home sweet home. My cup of tea.

Vintage shoppen: hate it or love it. Zelf ben ik van de laatste categorie. Gelukkig zit Rotterdam vol vintage hotspots!

Mist levert de mooiste, winterse plaatjes op. Deze mistdeken zorgde voor een sprookjesachtige sfeer bij Centraal Station.

Sharing is caring. Winters sinneren op zn best bij Dudok.

Het einde van een ijskoude maar prachtige middag.

Knus en sfeervol genieten bij Sahlan. Het voelt hier alsof je bij je Turkse buren op visite bent.

De houten ‘stadsader’ tussen Centrum en Noord.

Voor wie het graag hogerop zoekt: bij Op Het Dak geniet je, onder het genot van een biologische lunch, vanaf de 7e etage van het Schieblock van een fijn uitzicht.

Wat heb ik een hekel aan ‘Vroegâh was alles beter’. Maar dat geldt zeker voor de goede oude Now & Wow-tijden. Speedfreax, FLIRT, Soulpunkers on Disco Speed: Rotterdamse nostalgie ten top.

Bij Chocoladehuis op de Nieuwe Binnenweg vind je meer dan 100 soorten chocolade. Met chocolade als guilty pleasure zou ik liefst alles willen proberen, maar ik hield het bij de huisgemaakte truffels. Geloof me: hier mag je geen nee zeggen!

Opvallend aan de Rotterdamse skyline is ‘The Red Apple’. Deze naam verwijst naar de vergelijking van Rotterdam met ‘The Big Apple’ New York.

Intussen woon ik ruim 12 jaar in Rotterdam maar ik was tot voor kort nog nooit bij Boijmans Van Beuningen geweest. Shame on me! Leuk zijn de details in de werken van Salvador Dali, waar veel in ‘verstopt’ zit.

Pierre is een typisch Rotterdamse all day hotspot waar ik graag kom.

Klaar voor Museumnacht!

Het prachtige uitzicht over mijn stad vanaf Het Witte Huis. Met 45 meter hoogte was dit de eerste wolkenkrabber van Europa.

Nog een plaatje van de andere kant.

Het reuzenrad is weer terug! Het geeft mij een heus vakantiegevoel (en dat in eigen stad!)

Wervelende woorden van Mwah.

Dit moet een zondag zijn: een ontspannen dagje bloggen, of flexwerken, bij Baker & Moore.

Na een ritje reuzenrad in het moet ik serieus even ‘aarden’ voor ik weer mijn fiets op spring. Wat een heerlijk plaatje van de ondergaande zon!

Ik zie steeds meer leuks om mij heen gebeuren in het Rotterdamse. Check het zelf maar in deze bucketlist van Rotterdam! Wat zijn jouw favoriete plekken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.