Beleef virtueel de lente in New York

Spring is springing in New York! Er waait, in zoveel opzichten, een flinke positieve wind over de avenues. New Yorkers schudden de (winter)blues van zich af en de stad komt weer tot leven. En als we alle optimistische berichten mogen geloven, kan het aftellen nu echt beginnen. New York gaat weer open! Maar tot dat moment kan je nu ook de lente virtueel ontdekken. Zo kom je alvast in de stemming voor je aankomende NYC-citytrip!

6x virtuele tours om de lente in NYC te beleven

1. Roosevelt Island: lente in full swing!
Ieder voorjaar verandert Roosevelt Island in wat je noemt een droomeiland. En dat in het midden van de East River! Met de wind door je haren, omringd door bloesem, staat deze plek synoniem voor veel lentekriebels. En natuurlijk heb je hier een fantastisch uitzicht op Manhattan.

2. Spring break in Coney Island
Weet je nog, een dagje pretpark? Me neither. Maar het iconisch Luna Park in Coney Island laat, ook in tijden van lockdown, graag de zonnige kant van het leven zien. Kan je wel wat van die happy feelings gebruiken? Klik dan hier, fasten your seatbelts and enjoy the ride


3. Bloesemfeest in Brooklyn Botanic Garden
We blijven nog even in Brooklyn. Ooit gehoord van Brooklyn Botanic Garden? Hier is het, met een oase aan kleurrijke bloemen en planten, altijd lente. In de voorjaarsmaanden geniet je extra van talloos veel magnolia’s, Japanse kersenbloesems en… tulpen! 


4. Let’s go Knicks!
De lente is het begin van veel goeds. Waaronder ook  de NBA playoffs. Tot we (hopelijk) weer snel de New York Knicks live mogen bewonderen in Madison Square Garden, stream je hier alle games. Gratis en voor niets. You’re welcome. 


5. Central Park is b(l)ooming!
When in New York: Central Park. Natuurlijk. Het groene hart van Manhattan ontwaakt uit zijn winterslaap en transformeert in een waar bloesemparadijs. Met het lentezonnetje aan de hemel en ontelbaar veel roze en witte bomen, wordt het niet meer sprookjesachtig dan hier.


6. Welcome spring at The Met
De oplossing voor elk type lenteweer: een museum! Omdat je, voor het échte NYC-gevoel, deze tip goed combineert met de vorige, gaan we dit keer naar The Met. Dit museum is intussen geopend voor publiek en is ook voor jou 24/7 te bezoeken via deze link. Vergeet de #MetDutchmasterpieces niet! 

Krijg je geen genoeg van deze beelden? Eerder heb ik meer virtuele tours in Manhattan op een rij gezet.

Lente zorgt voor kriebels en ik kan niet wachten tot ik New York weer mag bezoeken! Ik ga er voor het gemak even vanuit dat jij dit ook zo voelt. Je weet waar je me moet zoeken, zodra het kan en mag. Zie ik je daar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *