Photo diary: Keep your love locked down

lovelocks

Lovelocks zijn wereldwijd een heuse trend geworden. Verliefde stelletjes hangen hun slotje aan een liefdesbrug en gooien het sleuteltje in het water. Zelf wordt ik altijd erg blij als ik deze sloten met liefdesverklaringen spot. Ook moet ik bekennen dat ik, als happy single, graag een liefdesslot ophang. Net zoals ik altijd een muntje in de fontein gooi. Of een kaarsje brand in de kerk. Ik hou van dat soort tradities.

Gelukkig hoef je niet meer naar Parijs, Sevilla of Londen om je liefde te verzegelen met een hangslot. Ook in Nederland zie je ze steeds meer. De eerste sloten zijn ook al weggehaald omdat bruggen leken te bezwijken onder het gewicht. Wat wreed om zoveel liefde zomaar te verbreken. Love makes everything that is heavy light’ gaat blijkbaar niet altijd op.

Lovelocks

lovelocks

Londen

Lovelocks Sevilla

Sevilla

Lovelocks Amsterdam

Amsterdam

Lovelocks Chamonix

Chamonix

Lovelocks Rotterdam

Rotterdam

14798889_10207381877895732_951836214_n

Praag

Florence

New York

Napels

Londen

Rotterdam

Lima

In welke stad hangt jouw lovelock?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.