Ik ga gezond op vakantie en ik neem mee…

gezond op vakantie

Op dit moment geniet ik van zon, zee en strand op een tropische bestemming. Ik bereid zo’n trip iets anders voor dan de meeste anderen, denk ik. Als fitgirl ben ik namelijk graag op alles voorbereid. Ik vind het fijn om een kleine stash aan healthy spulletjes mee te nemen zodat ik enigszins gezond op vakantie kan genieten. Omdat het tijdens het reizen soms lastig is om voldoende goede voedingsstoffen uit je voeding te halen, zijn supplementen geen overbodige luxe. Neem je een kijkje in mijn koffer wat er allemaal mee gaat?

Wat neem ik mee op reis?

Whey poeder
Mijn voedingsplan bestaat tegenwoordig voor het grootste deel uit eiwitrijke voeding. Om op reis snel aan extra eiwitten te komen, neem ik standaard kleine zakjes whey poeder mee. De whey meng ik door mijn kwark of yoghurt of ik drink ze als shake met water. Lekker en makkelijk!

Supplementen
In mijn koffer gaan de meeste supplementen die ik dagelijks slik: Multivitamine, Vitamine B-Complex, Omega 3 en Magnesium. Vitamine B-Complex schijnt ook muggen af te schrikken! Na deze reis kan ik bevestigen of dit inderdaad klopt. Omdat ik op vakantie meer vocht vast houd, slik ik ook elke dag Water Out. Dit helpt me bij het verliezen van vocht. Mijn pot Vitamine D blijft lekker thuis!

BCAA
Ik zeg JA tegen BCAA! BCAA heeft een positief effect op spierherstel en zorgt voor extra energie. En het geeft je nog net even wat extra eiwitten. Dat is op reis niet onverstandig.

Voor de zekerheid neem ik alles mee in de originele verpakkingen en het gaat in mijn koffer en niet in mijn handbagage. Call me crazy, maar daarnaast neem ik ook altijd rijstwafels, protein bars, zoetjes en groene thee mee. En, uiteraard, vind ik ook een plekje voor een springtouw en fitnesselastieken. Wat ontbreekt er niet in jouw bagage om gezond op vakantie te gaan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.