Diary of Di 3 jaar! + winactie

Confetti, taart met 3 kaarsjes en champagne: vandaag bestaat Diary of Di 3 jaar! Toen ik mijn online diary begon, had ik niet gedacht dat dat het delen van mijn bijzondere herinneringen me zoveel positiefs op zou leveren. Tijd voor een korte terugblik én natuurlijk om een feestje te vieren!

3 jaar Diary of Di

De afgelopen 3 jaar is er veel gebeurd en wat ben ik dankbaar voor alles wat Diary of Di mij gebracht heeft. In 3 jaar maakte ik 30 reizen in 15 verschillende landen en gingen er precies 100 blogs live. Elke maand groeide het aantal unieke blogbezoekers, volgers en (toevallige) passanten. Het hoogtepunt? Dat mijn artikel over gratis to do’s in New York werd gepubliceerd op LINDAnieuws, ruim 1200 reacties opleverde en 75x keer gedeeld werd. A-ma-zing.

Benieuwd naar de 3 meest gelezen blogs van de afgelopen 3 jaar? Met stip op één staan mijn highlights van het veelzijdige Sri Lanka. De budgettips voor droombestemming de Malediven zijn ook massaal gelezen. Daarnaast, daar is ie weer, zijn mijn lezers ook benieuwd naar de beste gratis New York belevenissen.

Wereldse winactie
Een feestje geef je natuurlijk niet alleen voor jezelf. Wie jarig is, trakteert! Omdat ik niet iedereen een stuk taart kan opsturen (such a shame), staat er een leuke winactie voor je klaar.

Met alle reizen die ik gemaakt heb, en die ik nog hoop te gaan maken, klopt mijn hart sneller bij het zien van een wereldkaart. Want wat is er fijner dan wegdromen bij het staren naar alle landen en continenten? Is jouw favoriete wereldkaart ook de houten mark to the world, ga jij liever voor een collage op canvas of een prikbord zodat je jouw bestemmingen kunt markeren? Jij kiest zelf! Ik geef 3x een cadeaubon t.w.v. 30 euro van de webshop Wereldkaarten weg.

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Volg diaryofdi op Instagram
2. Stuur een e-mail aan info@diaryofdi.com met als onderwerp ‘Winactie wereldkaart’.

Meedoen kan t/m 9 december 2018. De winnaars ontvangen een e-mail. Succes! *winactie gesloten*

Thanks a lot!
Thanks for your part in my journey. Niet alleen de reizen naar levendige steden, paradijselijke eilanden en adembenemende natuur maar ook mijn persoonlijk reis. Wat ben ik dankbaar voor de leuke reacties. Mooie woorden. En bijzondere inspiratie die op mijn pad komt. Zelf beleef ik veel plezier aan het schrijven over mijn ontdekkingstocht over de wereld en ik kijk uit naar het delen van mijn komende avonturen. Reis je weer mee?

Voor nu: cheers! Op naar nog véél meer nieuwe paspoortstempels, bijzondere ontmoetingen en blogverjaardagen. Never forget: fall in love with moments & collect wonderful places!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.