Diary of Di 1 jaar! + winactie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Precies een jaar geleden ging Diary of Di live. Wauw, dat is best een besef momentje. Voor mij is het een geweldig nieuw avontuur om mijn reisbelevenissen met jullie te delen. En wat is het mooi om anderen op deze manier te inspireren! Ik heb veel geleerd en ik weet dat er nog veel te leren valt.

Diary of Di 1 jaar

In een jaar tijd is veel gebeurd. Zo heb ik na een half jaar besloten om in mijn online diary voortaan alleen te schrijven over reizen. Mijn allergrootste inspiratie. Nog elke dag ben ik bezig met mijn healthy lifestyle en sporten is en blijft mijn zen, maar blogs hierover zal je op Diary of Di niet meer lezen.

Elke maand zie ik het aantal unieke blogbezoekers groeien, dat vind ik gewoonweg fantastisch. Maar het mooiste van alles is jullie fijne reacties. Ik kan er duizend lieve woorden over schrijven maar waar het op neerkomt is.. ontzettend bedankt. Bedankt voor alle bezoekjes. Voor alle mooie woorden. Voor de motiverende reacties. Voor alle support.

En ik heb nog meer goed nieuws. Want wie jarig is, trakteert!

Winactie

Laatst had ik een stressmomentje toen mijn koffer niet snel genoeg op de bagageband lag. Gelukkig, het lag aan mijn ongeduld maar ik ging alsnog op zoek hoe ik mijn zoekgeraakte bagage terug zou kunnen vinden. Just in case. Zo ontdekte ik Moustag, een super handige bagagelabel met een barcode waar je contactgegevens in staan. Mocht je koffer of tas kwijt zijn, dan hoeft de vinder alleen het label te scannen en krijg jij automatisch bericht dat je bagage gevonden is. Een geruststellende gedachte, toch? Omdat ik zo enthousiast ben over Moustag, mag ik deze bagagelabels weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken op je eigen Moustag? Simpel:
1. Volg diaryofdi en moustag op Instagram
2. Stuur een e-mail aan info@diaryofdi.com met als onderwerp ‘Winactie Moustag’.

Je kunt meedoen tot en met 7 december. De winnaars ontvangen na 7 december een e-mail. Succes! *winactie gesloten*

Hopelijk kan ik jullie komend jaar blijven enthousiasmeren met mijn reisbelevenissen. Er komen mooie avonturen aan en ik kan niet wachten om deze met jullie te delen. Op naar nog heel veel blogverjaardagen en cheers to new adventures!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.