Tips: hoe houd je op reis contact + winactie

De afgelopen jaren lijkt de aardbol wel een stuk kleiner geworden. Binnen no time vlieg je naar de andere kant van de wereld. Of je nou weken, maanden of een jaar op reis gaat en alleen of met vrienden of familie, er blijven altijd mensen thuis die dolgraag willen weten hoe het met jou en je wanderlust avonturen gaat. Hoe blijf je vanaf je reisbestemming het beste in contact met het thuisfront?

Hoe houd je op reis contact met vrienden en familie?

Videobellen op je smartphone
Goede wifi? Good for you! Dure telefoontjes of vanuit een shabby internetcafé bellen is toch echt verleden tijd. Via wifi bel je tegenwoordig simpel, snel én hartstikke gratis real time via WhatsApp, Skype of FaceTime. Zo lang en zo vaak je wilt. Zeker als je langer op reis bent, brengt het iedereen een stuk dichterbij. Geen wifi? Met de nieuwe regelgeving is internetten binnen de EU sowieso een stuk makkelijk. Buiten de EU is een lokale SIM-kaart met internetbundel handig om altijd online te kunnen zijn.

Like & share!
Is een digital detox op reis voor jou mission impossible? Kan je juist niet wachten om het je hele achterban in te wrijven dat je met een cocktail in je hand onder een palmboom ligt? Dan is Instagram, Facebook of jouw andere, favoriete social kanaal hét middel voor het delen van je jaloersmakende vakantiefoto’s.

WhatsApp als een pro
Geniet jij juist van het offline zijn, maar wil je wel af en toe een update geven van je mooie reisbelevenissen? En zie je het niet zitten om iedereen apart foto’s te appen en tig keer de vraag krijgen hoe het op reis is? Those days are over als je een WhatsApp groepschat aanmaakt. Perfect om snel, als het jou uitkomt, je avonturen te delen.

Track en deel je reisdagboek via Polarsteps
Vind je het bijhouden van je reisverhalen via een blog teveel werk? De app Polarsteps brengt -letterlijk- in kaart waar op de aardbol je bent. Met eigen teksten en foto’s maak je je reisverslag compleet. Het leuke van de (gratis!) app is dat je je reis ook via social media kunt delen. Zo blijft het thuisfront op een bijzondere manier live op de hoogte van je belevenissen!

Zet jezelf op de (ansicht)kaart!
Vroeger stuurde je een good old kaartje vanaf je vakantiebestemming. Het is en blijft leuk, maar vaak was jij eerder terug dan de kaart. De oplossing: stuur via de MyPostcard app een unieke kaart met jouw favoriete reisfoto! Je kiest zelf je foto op je smartphone, Instagram of Facebook en in de app ontwikkel je simpel en snel je eigen kaart. Voeg het adres toe, de kaart wordt afgedrukt en ligt snel bij de ontvanger op de deurmat. Klinkt super, toch? Wil jij je thuisfront ook verrassen met een persoonlijke ansichtkaart? Dan heb ik goed nieuws, want jij kunt tegoed winnen om zelf altijd en overal je eigen kaarten te ontwerpen en versturen!

Winactie
Nu het leukste deel: ik mag ik 5x MyPostcard tegoed t.w.v. 20 euro weggeven. Daar kan je aardig wat vrienden en familieleden mee verrassen! Waar je het tegoed aan uitgeeft, is helemaal aan jou. Doe je mee?

Wat je moet doen om kans te maken:
1. Volg diaryofdi op Instagram

2. Stuur een e-mail aan info@diaryofdi.com met als onderwerp ‘Winactie MyPostcard’.

Meedoen kan t/m 31 maart 2019. De winnaars ontvangen een e-mail. Succes! *winactie gesloten*

Wat is jouw favoriete manier om op reis in contact te blijven met je familie en vrienden? Ik ben benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.