Diary of Di 4 jaar! + winactie

Vandaag bestaat Diary of Di 4 jaar. How time flies! 4 jaar later en 120 blogs verder zie ik mijn online diary nog steeds als een groot avontuur. Keer op keer leer ik van het delen van mijn persoonlijke belevenissen tijdens het reizen. Ik wil jou inspireren om hetzelfde te doen: op ontdekkingsreis gaan naar het onbekende. Op welke manier dan ook. Voor nu: een terugblik, vooruitblik én natuurlijk een verrassing. Want wie jarig is, trakteert!

4 jaar Diary of Di 

Laat ik kort terugkijken op 4 jaar Diary of Di. Bijzondere hoogtepunten zijn de persevenementen, leuke samenwerkingen, Columbus Travel’s eervolle ‘topblog’ vermelding van mijn onontdekte plekken in Barcelona en dat mijn gratis to do’s in New York een trending topic werden op LINDAnieuws. Maar dit weegt niet op tegen mijn glimlach als ik lees dat mijn tips hebben geholpen om het optimale uit een reis te halen. Deze mooie woorden verrassen me nog iedere keer en maken me intens gelukkig. Daarom is het nu tijd om jou, als lezer, in ’t zonnetje te zetten met een unieke winactie!


Winactie: honderden foto’s, één verhaal met fotomozaïek
Wat doe je als wanderluster met alle reisfoto’s? Ik deel ze graag in mijn photo diaries. Maar nog leuker is het om herinneringen vast te leggen in een fotomozaïek! Oftewel: een foto opgebouwd uit honderden eigen foto’s. Het werkt simpel: op de site van Moz-art upload je zoveel foto’s als je wilt. Dan kies je je favoriete hoofdfoto en zie je binnen no time het eindresultaat van jouw kunstwerk. Niet helemaal tevreden? Je kunt in de tool eindeloos experimenteren met verschillende foto’s!

Omdat ik zo enthousiast ben met de fotomozaïek van mijn favoriete plek in New York, mag ik 2x een Moz-art kadobon van 50 euro weggeven. Je kiest zelf je favoriete vorm of letter en bepaalt dan op welk formaat en welk materiaal jouw fotomozaïek wordt geprint. Deze kans om weg te dromen bij honderden foto’s in één kunstwerk wil je toch niet missen?


Wat moet je doen om een Moz-art kadobon te winnen? 
1. Volg diaryofdi op Instagram
2. Stuur een e-mail aan info@diaryofdi.com met als onderwerp ‘Winactie fotomozaïek’. Vertel van welke bijzondere herinnering jij een kunstwerk zou willen maken.

Meedoen kan t/m 7 december 2019. De winnaars ontvangen een e-mail. Succes! *winactie gesloten*

Diary of Di – een vooruitblik
Voor alles in mijn leven geldt dat ik energie wil halen uit wat ik doe. Het maakt me daarom intens gelukkig, trots en dankbaar dat het aantal lezers van mijn online dagboek blijft groeien. Wel zie ik soms dat een blog die ik met de meeste liefde heb geschreven, minder wordt gewaardeerd dan een ander. Ga ik dan door met schrijven wat de meeste traffic oplevert of kies ik voor onderwerpen die mij de meeste happy vibes geven? Eerlijk is eerlijk, dit heeft deze weegschaal goed aan het denken gezet. Intussen heb ik het antwoord. Wat ik alvast kan verklappen? Something NEW is coming. Wordt vervolgd.

Heb je nog even? Want kan het niet vaak genoeg herhalen: dank je wel. Voor alle mooie woorden. Voor alle motivatie. Voor alle bezoekjes. A big thanks to you! Mijn verjaardagswens is dat ik je kan blijven inspireren met het delen van mijn belevenissen. Want ik ben nog lang niet klaar met mijn reis naar het onbekende. Sterker nog: het beste moet nog beginnen. Cheers to that!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.