Mijn happy list

happy list

I am starting to recognise that real happiness isn’t something large and looming on the horizon ahead but something small, numerous and already here. The smile of someone you love. A good breakfast. The warm sunset. Your little everyday joys all lined up in a row. Soms vergeten we de kleine dingen in het leven. Die gebeurtenissen waar we gelukkig van worden. In mijn happy list deel ik de momenten waar ik de afgelopen weken écht feliz van werd. Lees je mee?

✦ De dagen worden langer.. Niet meer in het donker naar werk en naar huis! ✦ De nieuwste Esther Verhoef in een dag uitlezen ✦ Een geweldige foto maken voor mijn fotografiecursus ✦ Sinds máánden weer een tv-programma volgen. Twee zelfs ✦ Lieve reacties krijgen op blogs ✦ Een prachtig vintage-item scoren ✦ Questbars. Every day ✦ Diepgaande gesprekken tot diep in de nacht ✦ Vato die het ziet als ik soms een ‘knuffel’ nodig heb. Ja, mijn kat kan dat ✦ ‘Simple things’ van Miguel op repeat ✦ In de sportschool wat extra kilootjes erbij pakken ✦ Zonder ondertiteling een Spaanse film kunnen volgen ✦ Met mijn vriendinnetjes lachen tot mijn buik zeer doet ✦ De prachtige, opkomende zon achter de Euromast ✦ Krispy Kreme. Terwijl ik niet eens van donuts hou ✦ Met happy tears het filmpje terugkijken van mijn 30e verjaardag ✦ Wakker worden zonder wekker ✦  Binge-watchen met mijn denkbeeldige vriendin Mary Jane ✦ Dat ik steeds meer blogbezoekers krijg. Hoe tof! ✦ Knuffelen met Bizzle ✦ In mijn kast een truitje ontdekken dat er al twee jaar -met prijskaartje- hangt ✦ Nieuwe lunchspots ontdekken in Amsterdam ✦ Dat mijn BFF karma hem -eindelijk- geeft wat hij verdiend ✦ De geur van Robijntje geurbuiltjes. In mijn bed, kasten en in elke handtas ✦ Als die black dress (je kan er nooit genoeg van hebben) uit de sale verdomd mooi staat ✦ Mijn vriendinnetje M. die voor het eerst mamma is geworden van een prachtig meisje ✦ Nieuwe, healthy recepten uitproberen ✦ Onverwachts een fles wijn bezorgd krijgen ✦ Super leuke gesprekken voor samenwerkingen ✦ In een oude tas een stapeltje dollarbiljetten vinden ✦ Eerlijk zijn naar mijn gevoel toe ✦ Dat mijn energielevel na een dipje weer skyhigh is ✦ Kokoswaterijsjes ✦ De (zeldzame) momenten dat ik thuis ben. Kaarsjes aan, muziekje op en lekker in mijn oversized joggingbroek productief zijn ✦ Illegaal eerste klasse reizen en er steeds met een glimlach mee weg komen ✦ Een pakketje vol liefde uit Suriname ✦

Waar word jij op dit moment ultiem gelukkig van? Zet het ook eens in een happy list, daar wordt je gegarandeerd -extra- blij van. En vergeet niet te genieten van je kleine geluksmomentjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *