MIJN HAPPY LIST – II

feliz.Make a list of things that make you happy. Then make a list of things you do every day. Compare the lists. Adjust accordingly. Geluk zit in kleine dingen! We staan vaak niet stil bij die dingen in het leven die je van oor tot oor doen laten glimlachen. In deze happy list deel ik de gebeurtenissen waar ik de afgelopen weken feliz van werd. Lees je weer mee?

✦ De one and only post-workout high ✦ Nieuwe verslaving: Orange is The New Black ✦ Iemand verrassen ✦ Het eerste festival van het seizoen! Wat is dansen in ‘t zonnetje toch fijn ✦ De herinneringen aan mijn #morefuninthePhilippines-avontuur ✦ Fijne reacties krijgen op blogs ✦ William Singe on repeat ✦ Elke dag genieten van een belachelijk groot stuk watermeloen ✦ Iemand kunnen inspireren ✦ Mijn broertje gaat trouwen! ✦ Zonder schuldgevoel genieten van Salted Caramel Protein Icecream ✦ Een Izzles-dagje Spa Zuiver ✦ Rolschaatsend de Kralingse Plas rond ✦ Spontaan een stedentripje boeken ✦ Bloemen in huis ✦ Wakker worden op een zonnige dag ✦ Een tof vintage-item scoren in de IJhallen ✦ Logeren bij mijn mini-BFF ✦ Het laatste ding op mijn to do-lijst af kunnen vinken ✦ Een handgeschreven kaartje op de deurmat ✦ Uitgebreid lunchen op een terrasje ✦ Genieten van random momentjes met mijn (chosen) family ✦ Een compliment geven ✦ Een compliment krijgen ✦ De geur in huis van versgebakken bananenbrood ✦ Genieten van de stilte na een hectische dag ✦ Forehead kisses ✦ Een vallende ster zien en een wens doen ✦ Oysho’s sportleggings ✦ Johnny Doodle White Chocolate Speculoos ✦ Mijn tuintje weer summerproof maken ✦ Zomaar proosten met een glas Moët. Niet omdat het moet, maar omdat het kan ✦ Nieuwe recepten uitproberen ✦ Wegzwijmelen bij mijn eigen babyfoto’s ✦ Rondstruinen door Gent ✦ Een onbekende laten lachen ✦ Met mijn blote voeten in het gras lopen ✦ Een warme knuffel ✦ In mijn naar Robijntje ruikende bed kruipen na een warme douche ✦ Een nieuwe pot pindakaas -die crunchie met honing- open maken ✦ Dance like nobody’s watching ✦ Mijn favoriete wannahave scoren in de sale ✦ Uitwaaien op het strand ✦ Na een dagje vliegtuigstand mijn telefoon weer aan zetten ✦ Een prachtige regenboog zien ✦ Mijn toenemende aantal blogvolgers. Echt, jullie maken me zó blij! ✦ Een spontane picknick ✦ Het meer dan voldane gevoel na een bootcamp. Spierpijn is fijn! ✦

Wat zijn jouw geluksmomenten? Maak je eigen happy list en geniet volop van de kleine dingen die het leven je te bieden heeft. Do more of what makes you happy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *